Идеи за Коледен подарък на момиче

Идеи за Коледен подарък на момиче

Идеи за Коледен подарък на момиче

С наближаването на Коледните празници, расте и вълнението за подаръците, които ще оставим под елхата за малките. 

За да избегнете напрежението около цялата суматоха по магазините, ние ви съветваме да се погрижите за това от по-рано, като поръчате избрания от вас подарък онлайн. Така ще спестите време, което ще може да прекарате със семейството.

Идеи за Коледен подарък на момиче до 1 годинка

В тази възраст децата не разбират от Дядо Коледа, но няма как да ги оставим без подарък. Най-подходящи за тях са играчките, които им помагат да опознават света около тях и развиват въображението им:

Музикални играчкиТе са особено подходящи, защото детето свиква със звуците и се успокоява. 

Тепих за игра: Гимнастиката е с меко килимче, на което детето може да легне по гръб или по корем, докато се забавлява. Играейки си с нея, то ще развива слуха, зрението и двигателните способности. 

Образователни играчки: Когато детето вече може да стои в седнала позиция и концентрацията му е по-продължителна, можем да вземем играчки за търкаляне, сортиращи кубчета или говореща играчка. 

Идеи за Коледен подарък за момиче 2-5 годинки

За всяко дете най-предпочитаният подарък е шоколадът. Колкото и да не е препоръчителен, едва ли ще навреди, ако е в малки количества. Затова коледните шоколадови лакомства са чудесно допълнение към основния подарък.

Къща за кукли, детска кухня и докторски комплект са сред най-търсените играчки за малчуганите. Благодарение на тях, вниманието на детето е ангажирано за по-дълго време, което означава повече спокойствие за родителите. 🙂 

Кукла Барби – едва ли има момиченце, което да не се зарадва на тази кукла. Принцеса, фея или русалка – която и да изберете, бъдете сигурни, че ще видите усмивката на малкото ви съкровище.

Идеи за Коледен подарък на момиче 6-10

В тази възраст е много по-лесно да изберем подарък, защото детето вече е достатъчно голямо и интересите му са разнообразни.

Настолни игри и пъзели – чрез тях се развива логическото мислене, а и са подходящи за цялото семейство. По този начин всички ще се забавлявате и ще прекарвате повече време заедно.

Колело/тротинетка – Освен че ще се забавляват, децата ще изразходват енергия, което е изключително важно, имайки предвид времето, което прекарват с мобилните устройва. Колелото също е подходящо за подарък за момче.

Идеи за Коледен подарък на момиче 11-14+

Въпреки трудния си характер, хубавото на тази възраст е, че спокойно споделят какво искат. Ако вашият тийнейджър не е споделил от какво има нужда, ето някои идеи:

Козметика – В тази възраст момичетата стават много суетни и започват да се интересуват повече от гримове, аксесоари за коса, парфюми и т.н. 

Дрехи – Рокля, модерна блузка или малка чанта със сигурност ще се харесат много на момичето. 

Книга – в зависимост от интересите и предпочитанията на вашето дете, може да изберете интересна книга, с която да го провокирате да чете повече. Фантастика, приказки или книга на тийн тематика ще бъде подходящ коледен подарък. Без значение дали децата ви все още вярват в Дядо Коледа, важно е да им създаваме повече поводи за усмивки в уютна и приятна семейна обстановка. 

Магията на подаръците

Магията на Подаръците

С настъпването на коледния сезон, най-вълнуващата част за родителите е да изберат подаръци за своите деца. В днешно време, когато технологиите се преплитат с въображението, изборът на подарък може да бъде предизвикателство. В нашия онлайн магазин за детски играчки, ние предлагаме разнообразие от уникални и вълнуващи идеи за коледни подаръци.

ПОВЕЧЕ»
Идеи за Коледен подарък за момче

Идеи за Коледен подарък за момче

За никого не е тайна, че децата обичат да получават подаръци целогодишно, независимо дали има повод. Към Коледните подаръци обаче очакванията са по-големи, защото повечето малчугани пишат писмо до Дядо Коледа и тъй като са били послушни цяла година, очакват да получат нещо голямо.

ПОВЕЧЕ»
Как да изберем бебешка количка

Как да изберем бебешка количка

Как да изберем бебешка количка Бебешката количка е една от задължителните придобивки, които се налага да вземем, преди мъничето да се е появило. Но как…

ПОВЕЧЕ»