Идеи за Коледен подарък за момче

Идеи за Коледен подарък за момче

Идеи за Коледен подарък за момче

За никого не е тайна, че децата обичат да получават подаръци целогодишно, независимо дали има повод. Към Коледните подаръци обаче очакванията са по-големи, защото повечето малчугани пишат писмо до Дядо Коледа и тъй като са били послушни цяла година, очакват да получат нещо голямо.

 

Ще ви помогнем с няколко идеи, които са подходящи за различни възрасти.

Идеи за Коледен подарък на момче до 1 годинка

Активната гимнастика  е подходяща не само за момчета, а и е чудесен подарък и за момиченца. Родителите пък са особено доволни, защото могат да свършат и друга домакинска работа, докато детето се забавлява

Идеи за Коледен подарък за момче 2-5 годинки

Каква Коледа би била, ако няма колички с дистанционно или акумулаторна кола?! А за по-пораснали момченца, баланс колелата със сигурност ще донесат много усмивки.

Идеи за Коледен подарък на момче 6-10

В тази възраст децата вече осъзнато могат да споделят какви предпочитания имат. Ако все пак не са отговорили на този въпрос, винаги може да заложите на сигурното с лего, книга, настолни игри или пъзел. По този начин ще развиват умението си за общуване, логическо мислене и отборна игра.

Идеи за Коледен подарък на момче 11-14+

Вероятно вече талантите на вашето дете са започнали да се проявяват по-ярко. Помогнете му да ги развие, като му подарите нещо, което е свързано с интересите му. Например, ако го влече фотографията – зарадвайте го с фотоапарат. Проявява ли интерес към музиката – музикалният инструмент ще свърша страхотна работа. Ако пък живеете в къща и имате просторен двор, батутът ще внесе много настроение.

Детски магазин „Кони“ ви желае светли и щастливи празници с дъх на приключение и много играчки за послушните деца!

Магията на подаръците

Магията на Подаръците

С настъпването на коледния сезон, най-вълнуващата част за родителите е да изберат подаръци за своите деца. В днешно време, когато технологиите се преплитат с въображението, изборът на подарък може да бъде предизвикателство. В нашия онлайн магазин за детски играчки, ние предлагаме разнообразие от уникални и вълнуващи идеи за коледни подаръци.

ПОВЕЧЕ»
Идеи за Коледен подарък на момиче

Идеи за Коледен подарък на момиче

напрежението около цялата суматоха по магазините, ние ви съветваме да се погрижите за това от по-рано, като поръчате избрания от вас подарък онлайн. Така ще спестите време, което ще може да прекарате със семейството.

ПОВЕЧЕ»
Как да изберем бебешка количка

Как да изберем бебешка количка

Как да изберем бебешка количка Бебешката количка е една от задължителните придобивки, които се налага да вземем, преди мъничето да се е появило. Но как…

ПОВЕЧЕ»